ЦВК та Апеляційний суд заборонили «двійнику» Карплюка брати участь у виборах

Апеляційний суд

Центральна виборча комісія відмовила у реєстрації кандидатами у народні депутати України двом технічним кандидатам з прізвищем Карплюк. Це рішення також підтвердив Шостий апеляційний адміністративний суд.

Про це вчора повідомив кандидат у народні депутати України, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк.

«Як я й писав раніше, мої опоненти на виборах по 95 округу до парламента намагалися зареєструвати двох моїх “двійників” – Карплюка Володимира Івановича та Карплюка Віталія Андрійовича. Обом двійникам ЦВК відмовила у реєстрації. Після цього адвокати двійника — того, що Володимир Іванович, побігли до суду. Кілька хвилин тому апеляційний суд відмовив двійнику. Вкотре звертаюся до моїх опонентів – якщо вам нікуди витрачати кошти – віддайте їх онкохворим дітям або родинам загиблих Героїв АТО. Бо після виборів ваші кошти все-одно конфіскують правоохоронці», — написав він на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк є кандидатом у народні депутати України по 95-му виборчому округу на позачергових парламентських виборах, які відбудуться 21 липня 2019 року. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300