У Боярці безкоштовно вчать дітей робототехніці

Цього літа міжнародна компанія «Дім роботів» завітала в Боярку. На стадіоні «Зеніт» проводять безкоштовний цикл майстер-класів для дітей віком від 4 до 16 років. Пізнавальні заняття розпочалися з 1 липня.

Віталіна Дубровська, івент-менеджер компанії «Дім роботів»:
«Дім роботів – це школа робототехніки для дітей і дорослих. У нас відкрито локації по всій Україні, 25 локацій тільки в Києві. Це все абсолютно безкоштовно. Ви можете записатися і прийти до нас».

На заняттях діти знайомляться з особливостями робототехніки, малюють ID-ручками, літають на дронах. Навчання проходить в ігровій формі, тож інформація засвоюється легко і швидко.

Юрій Панченко, викладач школи робототехніки:
«Це розвиваючі заняття, які дають дитині загальне уявлення про те, як влаштований робот. У результаті дитина отримує комплексний курс, який включає багато різних наук, напрямків, тем одночасно: це й електротехніка, й електроніка, і програмування, і механіка – тут усе в симбіозі».

Щодня в школу робототехніки приходять понад 70 дітей. Охочих дуже багато. Батьки задоволені такою ініціативою. Вони й самі не стоять осторонь, а активно експериментують разом із дітьми.

Марія, мешканка м. Боярка:
«Дуже цікаво, що це з’явилося в Боярці. Я теж хочу спробувати».  

Ірина, мешканка м. Боярка:
«У дітей канікули, діти зайняті, їм подобається. Це перші такі безкоштовні заняття. Це дуже приємно, і нас цей проект зацікавив».  

Безкоштовні заняття з робототехніки в Боярці проходять щодня з 12-ї до 20-ї години. Триватимуть майстер-класи до 19 липня.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300