У Боярці оприлюднили проект рішення про вартість проїзду у міських маршрутках

Боярка фото

Виконавчий комітет Боярської міської ради, щоби отримати зауваженння та пропозиції від громади, оприлюднив рішення «Про встановлення вартості проїзду на міських регулярних маршрутах загального користування в місті Боярка».

Виконавчий комітет Боярської міської ради, відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету Боярської міської ради «Про внесення змін до умов договору з перевізниками та паспортів міських регулярних маршрутів № 1, 3, 4, 5».

Стислий зміст регуляторного акта викладений на офіційному сайті Боярської міської ради:

«Регуляторний акт розроблений відповідно до вимог Законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308.

Строк дії регуляторного акта необмежений, з можливістю внесення до нього змін та його відміни у разі зміни чинного законодавства та з інших причин.

Спосіб оприлюднення регуляторного акта – газета «Боярка­інформ».

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта приймаються письмово впродовж місяця з дня оприлюднення регуляторного акта за адресою: м. Боярка, вул. М. Грушевського, 39, каб. 9 або за тел. (04598) 40-650.

Більше про зазначений проект рішення – на сайті Боярської міської ради.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300