У Боярці пройде фестиваль «Під покровом тризуба». Програма фестивалю

під покровом тризуба фест

Захід приурочений до Свята Героїв та відбудеться 25-26 травня у Боярському парку «Перемога».

Про це повідомляє співорганізатор Київська обласна державна адміністрація. До складу організаторів фестивалю також входять Міністерство молоді та спорту України, Боярська міська рада та ГО «Валькірія».

Ідея фестивалю – відновлення історичної пам’яті про події Української революції 1917-1921 років, задля розвінчування радянських міфів, активізації громади, зокрема, молоді, через популяризацію та спонукання до вивчення історії, виховання національно-патріотичного духу в дітей та молоді, шляхом проведення культурно-просвітницьких заходів.

У фестивалі візьмуть участь відомі українські гурти та виконавці. Більш докладно про учасників та заходи – у ПРОГРАМІ фестивалю. Вхід на фестиваль – вільний, на території буде облаштоване наметове містечко.

Довідка

Всеукраїнський фестиваль «Під Покровом Тризуба – 2019» спрямований на вшанування героїв боротьби українського народу за незалежність і територіальну цілісність України.

Фестиваль вперше відбувся в м. Боярка у 2016 році. Організатори підтримали ідею відродження героїки періоду Української Революції 1917-1921 рр., що розпочали активісти з побудови меморіалу воякам Армії УНР.

Захід має своє оригінальне коріння: Боярка – епіцентр та очевидець державотворчих процесів УНР, їх активний учасник із потужним повстанським рухом, якому характерні соборницькі настрої та тривала боротьба до кінця 20-х р. ХХ ст.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300