Реклама

У Бородянці розробляють проєктно-кошторисну документацію для будівництва на місці зруйнованих багатоповерхівок

Photo 2024 02 23 18 07 01

У Бородянці вже розробляють проєктно-кошторисну документацію для нового будівництва на місці зруйнованих багатоповерхівок. Загалом у першу чергу експерементального проєкту комплексної відбудови потрапило вісім об’єктів нового будівництва на місті зруйнованих будинків.На шість із них вже готують проєктно-кошторисну документацію.

«У нас була зустріч з Агентством відновлення і з проєктною організацією, яка виграла тендер на розробку проєктів по новому будівництву чотирьох будинків у Бородянці. Це була друга наша зустріч з проєктантами, але перша така спільна зустріч з Агентством відновлення. Це – будинки 353, 359, 340, 371 по вулиці Центральній. Скажу чесно, мені дуже подобаються ті напрацювання, які вже є. Якщо ми реально втілимо це в життя, то наша Центральна вулиця буде неймовірно красивою», — зазначила у коментарях журналістам ITV в.о. Бородянського селищного голови Ірина Захарченко.

Також проєктно-кошторисну документацію розробляють для будинків №324, №326 та №429. Окрім цього, Агентство з відновлення оголосило тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації ще одного будинку №427А.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама