У Бучанському районі поліція викрила «фірму» з надання сексуальних послуг

Photoeditorsdk Export 2021 10 26t140136.090

У Бучанському районі правоохоронці викрили підпільний «бізнес» із надання послуг сексуального характеру. Про це повідомило сьогодні районне управління поліції.

Організаторкою дому розпусти виявилася 24-річна жінка. Вона розміщувала відповідні оголошення в інтернеті та приймала вхідні дзвінки від клієнтів.

«Сутенерка винаймала дівчатам, які надавали послуги сексуального характеру, квартиру, куди безпосередньо і приходили клієнти. Вартість надання послуг становила від 800 до 1200 гривень за годину. Кошти жінка забирала особисто або «працівниці» надсилали їй на банківську карту», – зазначається в повідомленні.

Нелегальну «фірму» викрили працівники управління міграційної поліції Київщини спільно з колегами з Бучанського райуправління. Правоохоронці провели обшуки та вилучили речові докази. Сутенерку затримали. Відкрито провадження за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300