У Бучі поліція зупинила водія під наркотиком і з марихуаною в кишені

Photoeditorsdk Export 2021 12 17t163543.951

У Бучі правоохоронці зупинили водія, який керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння та мав при собі марихуану. Про це повідомило Бучанське районне управління поліції.

Як зазначається в повідомленні, під час патрулювання правоохоронці з групи реагування патрульної поліції помітили на вулиці Нове шосе автомобіль, водій якого не був пристебнутий ременем безпеки. У 46-річного чоловіка були явні ознаки сп’яніння. Він зізнався, що має при собі марихуану.

Поліцейські склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та за ч. 5 ст. 121 КУпАП (порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами), а також викликали слідчо-оперативну групу для фіксування зберігання наркотичних речовин. Було відкрите провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, придбання чи зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Санкція статті передбачає штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300