У Бучі від зіткнення на перехресті перекинулася вантажівка

Photo2

Сьогодні в Бучі (Київщина) на перехресті вулиць Садової та Водопровідної трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів. Одна з автівок – вантажівка ГАЗ – від удару перекинулася на бік. Про це інформує Бучанське районне управління поліції.

«Автомобіль «Mazda», рухаючись по другорядній дорозі, виїхав на перехрестя, однак не надав перевагу в русі автомобілю ГАЗ, що рухався по головній дорозі. Від госпіталізації учасники події відмовилися», – зазначається в повідомленні.

Правоохоронці склали адмінматеріали відносно 25-річного водія легкового автомобіля за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Санкція статті передбачає штраф у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300