У День добровольця Олександр Маркушин подякував захисникам Ірпеня

Photo 2023 03 14 08 36 38

Сьогодні, 14 березня, відзначають День українського добровольця. Ірпінський міський голова від імені всієї громади подякував добровольцям, які брали участь в обороні Ірпеня та пом’янув загиблих Героїв.

«Сьогодні ми віддаємо честь українським добровольцям. Мужнім хлопцям і дівчатам, які вже дев’ять років поспіль борються за територіальну цілісність, суверенітет, свободу і незалежність України. Ціною власного добробуту, ціною власного комфорту, ціною власного здоров’я і життя», — написав мер Ірпеня на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, добровольці не чекали, коли хтось покличе, а просто йшли за покликом свого серця.

«Після 24 лютого 2022 року я бачив чимало очей добровольців, які горіли і досі горять бажанням вигнати агресора з рідної землі. Саме завдяки їхній стійкості та волі до перемоги ми вичистили Ірпінь і Київщину від цієї мерзоти. І зараз вимітаємо її з інших куточків нашої Батьківщини», — наголосив Маркушин.

Підсумовуючи, Олександр Маркушин подякував українським добровольцям і пом’янув загиблих захисників Ірпеня та України.

«Від імені всієї Ірпінської громади щиро дякую добровольцям, які брали участь в обороні Ірпеня! Вічна пам’ять нашим полеглим Героям! І слава всім тим, хто продовжує боронити Україну в найгарячіших точках фронту!», — написав міський голова.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300