У День Незалежності в Ірпені відкриється IX Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд

Photoeditorsdk Export 2021 08 09t202056.881

З 24 по 28 серпня в Ірпені на Київщині проводитиметься IX Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд. Очікується, що в ньому візьмуть участь 8 команд із Канади, Ізраїлю, Угорщини, Румунії, Молдови та Польщі. Про це йшлося сьогодні на засіданні оргкомітету змагань, який очолює директор Міжнародної організації українських громад «Четверта хвиля» (Торонто, Канада) Ігор Бокій.    

Урочисте відкриття чемпіонату відбудеться в День Незалежності України на міському стадіоні «Чемпіон». Матчі проходитимуть на «Чемпіоні» та на стадіоні Університету державної фіскальної служби України. 24 і 25 серпня будуть проводитися ігри в групах, 27-го – чвертьфінальні й півфінальні матчі, 28-го – фінал і гра за бронзові медалі.

Сьогоднішнє засідання оргкомітету, до якого входять представники «Четвертої хвилі», Міністерства молоді та спорту України, Української асоціації футболу, Київської облдержадміністрації, Ірпінської міської ради й Університету ДФС, відбувалося з використанням дистанційних технологій. Учасники наради обговорили низку ключових організаційних питань. Окрема увага приділялася проблемним моментам, пов’язаним із організацією та проведенням змагань в умовах пандемії COVID-19.  

Нагадаємо, діаспорний чемпіонат світу з футболу наше місто приймає вже втретє. У 2018 році чемпіонами українського Мундіалю в Ірпені стали футболісти з Австрії, а у 2019-му – українці з Ізраїлю.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300