У День Соборності ірпінці питимуть каву з Шевченком

Photoeditorsdk Export 2022 01 18t180403.496

22 січня, в День Соборності України, біля пам’ятника Тарасові Шевченку на центральній площі Ірпеня буде проведена акція «Кава разом із Шевченком». Про це повідомив у фейсбуці депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя» Олександр Пащинський.

«Акція «Кава разом із Шевченком» була вперше проведена у 2018 році. Тоді мешканка Ірпеня на своїй сторінці у «Фейсбук» закликала людей навчитися слухати і чути одне одного, намагатися всі питання вирішувати, не конфліктуючи, а спільно обговорюючи їх, наприклад, за кавою. Цю думку підхопили представники багатьох громадських спільнот Ірпеня», – нагадав Пащинський.

«Чекаємо на всіх, щоб за філіжанкою гарячої кави поспілкуватися, познайомитися ближче. Давайте разом покажемо єдність нашої громади та країни! У програмі заходу: офіційна частина, смачна кава та чай для кожного, живий ланцюг довкола пам’ятника Тарасу Шевченку, патріотичний вуличний концерт. Тож беріть із собою друзів, рідних чи дітей і приходьте, вже за доброю традицією, на «Каву разом із Шевченком»», – закликав депутат.

Початок зібрання – об 11:00.

Акція відбудеться за підтримки Олександра Пащинського, його колеги по депутатському корпусу Антона Головенка, відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міськради, засновниці ГО «ФРР «Місто для життя» Дарини Катькало, лабораторно-діагностичного центру «НеоЛаб», ГО «Kappa Delta Phi» та кав’ярні «The Lemonade».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV 
— джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300