У Державному податковому університеті презентували нову освітню програму «Міжнародне оподаткування»

 5211049795962129516 121

У Державному податковому університеті презентували унікальну, новостворену освітню програму «Міжнародне оподаткування». На презентації були присутні представники адміністрації університету, партнери програми, науково-педагогічні працівники та студенти бакалаври. Загалом захід відвідали понад 90 учасників.

«Програма унікальна, аналогів немає в жодному виші, впроваджена під патронатом Міністерства фінансів України, Державної податкової служби України, бізнесу та консалтингових груп, які безпосередньо мають відношення до міжнародного оподаткування» — зазначив в. о. ректора навчального закладу Дмитро Серебрянський.

Також під час презентації Дмитро Серебрянський наголосив, що до навчання на цій спеціальності залучатимуть не тільки українських спеціалістів, а у іноземних. Зокрема, розповів і про можливість міжнародного стажування для студентів ДПУ на базі Вищої школи фінансів Федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія у м. Нордкiрхен (Федеративна Республіка Німеччина), з якою університет нещодавно уклав угоду про співпрацю.

Варто зазначити, програму «Міжнародне оподаткування» створили ще наприкінці травня. За цією освітньою програмою можуть навчатися магістри спеціальностей «Облік і оподаткування» і «Управління та адміністрування». Програма поєднуватиме університетське навчання та практику. А до викладання залучатимуть фахівців-практиків Міністерства фінансів, Державної податкової служби та науковців закордонних закладів освіти.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300