У Державному податковому університеті вперше в Україні навчатимуть міжнародному оподаткуванню

348730995 1654477855003186 4022139923221228832 N

У Державному податковому університеті, що в Ірпені, запровадили нову освітньо-професійну програму — «Міжнародне оподаткування». Аналогів такої навчальної програми в Україні немає. Про це повідомляють у ДПУ.

Цю програму розробили на кафедрі фіскального адміністрування факультету податкової справи, обліку та аудиту ДПУ у співпраці з Проєктним офісом реформ Міністерства фінансів України.

Здобути такі знання зможуть магістри, які навчаються за спеціальностями «Облік і оподаткування» і «Управління та адміністрування». Програма поєднуватиме університетське навчання та практику. А до викладання залучатимуть фахівців-практиків Міністерства фінансів, Державної податкової служби та науковців закордонних закладів освіти.

«Друзі, ми з нетерпінням чекаємо вас у великій родині ДПУ для підготовки високопрофесійних магістрів міжнародного оподаткування!», — запрошують у ДПУ.

Подати документи на навчання за цією програмою можна до 21 серпня за адресою: Ірпінь, вулиця Садова, 53.

Дізнатися більше про освітньо-професійну програму «Міжнародне оподаткування» можна ТУТ.

Нагадаємо, німецький фонд «Швидка допомога Україні» та громада німецького міста Нойса покриють заборгованості за навчання студентів Державного податкового університету в Ірпені, сім’ї яких зазнали великих втрат через війну. Про це на початку травня під час свого робочого візиту до Німеччини домовився в.о. ректора університету Дмитро Серебрянський.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300