У Державному податковому університеті відбувся перший випуск магістрів-журналістів (відео)

У минулому юристка, нині – телеведуча та викладачка. А відсьогодні ще й магістерка журналістики. Знайомтеся – Діна Бернацька. Вона одна із чотирьох випускників Державного податкового університету, які вперше в історії навчального закладу отримали дипломи журналістів-магістрів.

Діна Бернацька, телеведуча, магістерка журналістики Державного податкового університету:

 «Я дуже щаслива насправді. Нічого не відбувається просто так, і я вдячна долі, що вона мене звела з Державним податковим університетом, зокрема, з деканом факультету Зикун Наталією Іванівною. І це – надзвичайно приємно».

Новій освітній вершині радіє також одногрупник Діни – Руслан Щербатюк. Із перших днів повномасштабного вторгення росіян, колишній економіст взяв до рук камеру, бо вважає слово надпотужною зброєю.

Руслан Щербатюк, магістр журналістики Державного податкового університету:

«Нарешті я став офіційним журналістом. Я дуже багато зробив на цю тему без диплому, але тепер в мене є диплом, що надихає. Інформаційний фронт він такий же важливий, як і справжній фронт, де наші хлопці зараз боронять Україну».

Разом із журналістами дипломи магістрів цього дня отримали також психологи, правовики, управлінці та інші випускники факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту.

Наталія Зикун, декан факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту ДПУ:

«У непростий для України час ми відпускаємо у доросле життя, впевнені – з у творче життя, успішне життя сімдесят чотири випускники нашого факультету. Ми абсолютно переконані, що наші випускники будуть достойно втілювати у життя всі ті принципи, всі ті навички, всю душу, яку ми вкладали у них».

Розділити радість із випускниками завітали викладачі, рідні та почесні гості.

Юлія Устич, заступниця Ірпінського міського голови:

«Шановні студенти, я хочу сьогодні звернутися до вас. Ви –  саме та молодь яка не зупиняється ні перед чим, крокує у ногу з часом. І ви – саме ті люди, які, я впевнена, прикладете максимум зусиль до відновлення як нашого міста, так і України в цілому».

Із напутнім словом перед магістрами виступив також виконувач обов’язків ректора Державного податкового Університету Дмитро Серебрянський.

Дмитро Серебрянський, в. о. ректора ДПУ:

«Увесь світ спостерігає за Україною, увесь світ вірить в те, що Україна переможе і ви як майбутні фахівці будете відновлювати нашу країну у різних напрямках і аспектах повсякденного життя».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300