У клубі «Романівка» готуються до нового творчого сезону (відео)

Театральні символи, музичний ключ та петриківський розписвідтепер головна зовнішня прикраса ірпінського клубу «Романівка». Оновлення творчого простору відбувається не тільки ззовні, а й усередині.

Наталія Водолазко, директорка клубу «Романівка»:
«Ми готуємося до того, що зможемо офлайн запросити сюди глядачів, зможемо запросити сюди артистів. У нас дуже багато пропозицій, і все, що ми можемо – ми реалізуємо. Були б глядачі й не було б локдауну».

За літо встигли оновити стіни, укомплектувати залу та звуко-режисерську кімнату. А ще підготували гардеробну для акторів, якої раніше в клубі не було. Більшість робіт клуб виконує власними силами, але без сторонньої допомоги та підтримки все це реалізувати не вдалось би.

Наталія Водолазко:                    
«(Депутат міськради) Антон Головенко допоміг нам – придбав частину будматеріалів, Євгенія Петрівна (Антонюк, керівниця відділу культури, національностей і релігій ІМР) нам допомогла, теж частину перекрила. І таким чином у нас вийшло трішки скоріше».

До початку вересня працівники клубу планують устигнути ще провести внутрішній косметичний ремонт. А головне завдання, яке вони поставили перед собою – зробити вільний вихід на сцену. Для цього в стіні спершу планують зробити отвір, а потім – двері. Очільниця клубу жартома каже, що це буде зручний, практичний та магічний вхід на сцену через «Нарнію», який точно привабить юних акторів.

Наталія Водолазко:
«Ми шукаємо. Хто шукає – той знаходить. Двері відчиняються тим, хто стукає. Ми стукаємо – і виходить отак».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300