У Коцюбинському пройшла масштабна толока

У Коцюбинському пройшла масштабна толока Youtube

Цими вихідними у Коцюбинському провели велику весняну толоку. Озброївшись віниками та граблями, люди вийшли на вулиці, щоб навести у своєму селищі лад — згрібали сміття, кронували кущі і дерева, фарбували лавочки й огорожі. Активна і злагоджена робота кипіла у кожному куточку Коцюбинського.

Підтримали толоку й місцеві установи, і підприємства. На прибирання вийшли колективи дитсадків, шкіл, амбулаторії, Будинку культури, селищної ради.

Справитися із найскладнішими завданнями коцюбинцям допомагала велика техніка. Спеціальні машини чистили дороги від піску, трактори і вантажівки вивозили відходи, за допомогою висотної техніки здійснили санітарну обрізку сухостійних дерев. А мулососні машини прочистили місцеву каналізаційну систему.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови

В нашому ліцеї ми допомагаємо промивати каналізацію, тут є вигрібні ями, там намилися так звані жировики, їх треба видалити і повністю промити».

Сергій Даніш, в.о. Коцюбинського селищного голови

«Ми звернулися до керівництва Ірпеня, нам надали допомогу, транспорт, зараз іде обрізка дерев, які роками не обпилювались, і були небезпечні для громади».

Допомога із сусіднього Ірпеня прибула не тільки у вигляді спецтехніки. Підтримали і додатковою робочою силою.

Анастасія Попсуй, в.о. Ірпінського міського голови

«І депутати, і працівники виконкому приїхали на прекрасний захід – толоку для того, щоби Коцюбинське навесні було ще чистіше та гарніше. Ми бачимо вже, які тут гарні зміни – дороги робляться, і вулиці будуть сяяти чистотою. І я думаю, що мешканці Коцюбинського це оцінять і долучаться до нашої ініціативи».

У Коцюбинському кажуть, результати толоки видно неозброєним оком вже зараз. Хоча роботи залишилося ще чимало. До закінчення двомісячника благоустрою тут планують максимально навести порядок і запрошують мешканців долучатися й надалі.

Сергій Даніш, в.о. Коцюбинського селищного голови

«Дякую школам, садочкам, нашій амбулаторії, військовій частині, будинку культури. Всім людям, які долучилися, небайдужим мешканцям. Я вірю в те, що всі тепер будуть більш охайно поводитися. Ще багато роботи, але Коцюбинське буде чистим».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300