У Коцюбинському придбали нову комунальну техніку

Вперше за багато років на вулицях Коцюбинського з’явилася нова комунальна техніка. Виконуючий обов’язки селищного голови Сергій Даніш вручив працівникам УЖКГ «Біличі» ключі від нової газелі та мінітрактора.

Сергій Даніш в.о. Коцюбинського селищного голови:

 «Зима показала, що потрібно чистити тротуари не вручну, а тракторцем. І газель буде стане в нагоді жеку. Тепер мешканцям буде швидше надаватися та допомога, яка їм потрібна».

Артем Ячник, начальник автотранспортної служби УЖКГ «Біличі»:

«Наконец-то мы дождались хоть что-то селищная рада приобрела, большое спасибо, конечно, ей, но я думаю, что это только начало. Потому что техника наша – на грани фантастики. Все машины 1983-1990 годов.

Придбали спецтехніку за кошти селищного бюджету. Обирали, виходячи з фінансових можливостей та першочергових потреб комунальників.

Сергій Слухай, в.о. начальника УЖКГ «Біличі»:

«У цей сезон ми зтикнулися з такою проблемою – чищення тротуарів. І ще більше – чищення дворів. В дворах – вся техніка, яка є в нас в наявності, через припарковані автомобілі просто немає змоги проїхати. Навіть двірники для того, щоби прочистити доріжку – все це роблять вручну. Цією технікою це буде в десятки, навіть в сотні разів швидше. Є навісні обладнання для косіння трави».

Петро Пушанко, заступник Коцюбинського селищного голови:

«Газель буде використовуватися і при ліквідації аварійних ситуацій, таких як ремонт водогону, каналізації, ремонт теплових мереж, а також для перевезення матеріалів з об’єктів».

Востаннє у Коцюбинському нову техніку за кошти місцевого бюджету купляли ще у 2005 році. Тепер у планах поступове оновлення всього комунального автопарку.

Петро Пушанко заступник Коцюбинського селищного голови:

«Ми купляємо цю техніку за кошти місцевого бюджету, реєструємо за селищною радою, а потім за одну гривню здаємо в оренду УЖКГ «Біличі» щоби покращити та пришвидшити надання комунальних послуг».

Сергій Даніш, в.о. Коцюбинського селищного голови:

«В планах оновити весь автопарк, але коли це буде, будемо бачити, коли це буде можливо. По мірі необхідності будемо думати про оновлювлювання парку комунальної техніки».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300