У Коцюбинському відкрили ЦНАП

У Всесвітній день вишиванки у Коцюбинському урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг. Про потребу такої установи у селищі говорили вже дуже давно і от нарешті ЦНАП відчинив свої двері для перших відвідувачів.

Сергій Даніш, в.о. Коцюбинського селищного голови:

«За півроку ми справились, були поставлені завдання, люди працювали плідно, вивчали цей напрямок, робили все для того, щоби реалізувати цю ідею, робили ремонт, закупили техніку, провели роботу з працівниками. Сьогодні ми маємо вже реалізацію того продукту, яку ми поставили собі на завдання»

Облаштували ЦНАП за кошти місцевого бюджету у приміщенні колишньої актової зали Коцюбинської селищної ради. Тут мешканці зможуть, не виїжджаючи із селища, отримати найпопулярніші адмінпослуги. Це реєстрація місця проживання, оформлення субсидії, вирішення земельних та комунальних питань тощо. Загалом планують надавати до 100 видів послуг.

Світлана Ридзанич, мешканка Коцюбинського:

«Я вражена, мені дуже приємно, що нам не доведеться їздити в Ірпінь, а будемо вирішувати все на місці. Дякуємо Сергію Павловичу Данішу та Ірпінській міській раді за допомогу, яку вони роблять для нас, жителів Коцюбинського».

 Ганна Олексіївна, мешканка Коцюбинського:

«Люди дуже задоволені, що не доведеться більше їздити в Ірпінь. Молодці –  команда Нових обличь, скільки на них було вилито бруду, скільки брехні, але ж вони все ж таки довели, на що вони здатні. Селище зараз розквітає, відроджується. Люди вдячні за це».

На відкриття ЦНАПу завітало чимало мешканців та гостей Коцюбинського. Усі відзначають, що позитивні зміни, які відбуваються останнім часом у селищі вражають.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:

«За останні півроку дуже змінилося селище, йде розвиток, іде відродження селища, дуже багато робиться роботи, ремонтуються дороги, ремонтуються тротуари, робиться благоустрій і, звичайно, як результат — відкриття цього центру».

Володимир Карплюк, лідер команди «Нові обличчя»:

«Дуже класно, що Коцюбинське на сьогоднішній день перестало трусити політичними розборками, а йде нормальна робота. Це однозначно – заслуга Сергія Даніша, тому що він зорганізував людей, зміг проявити свої управлінські якості, як керівника, і, на сьогоднішній день, Коцюбинське знаходиться в дуже класному динамічному розвитку».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300