У Коцюбинському повноцінно запрацювала оновлена водонасосна станція «Лісова»

Photoeditorsdk Export 2021 04 30t114939.482

У Коцюбинському на Київщині відновила повноцінну роботу оновлена водонасосна станція «Лісова». Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці селищний голова Сергій Даніш.

«Закінчуємо передсвятковий робочий тиждень гарною новиною – днями почала повноцінну роботу наша оновлена водонасосна станція «Лісова». З неї вода надходить мешканцям вулиці Лісової та частково Меблевої і Шевченка. Там ми реставрували свердловину та капітально відремонтували станцію другого підйому, які через неправильну експлуатацію раніше були непридатними до використання. Крім того, збудовано новий резервуар чистої води, де буде накопичуватися та відстоюватися піднята із свердловин вода. Також ще минулого року там встановили очисне обладнання, яке знезаражує воду», – розповів очільник селища.

Він відзначив, що «всі ці заходи дають можливість безперебійно, зі стабільним тиском подавати людям чисту воду». «Проведені аналізи підтверджують, що вода на станції «Лісова» повністю відповідає санітарно-гігієнічним нормам!» – підкреслив Сергій Даніш.

Нагадаємо, зараз у Коцюбинському відбувається оновлення водогону по вулиці Шевченка. Також проводиться капітальний ремонт вулиці 14-го Жовтня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300