У Коцюбинському відбулася десята сесія селищної ради (відео)

Чергова сесія Коцюбинської селищної ради розпочалася з представлення нового директора  гуманітарного ліцею. За результатами конкурсу ним став учитель географії з Ірпеня, переможець і лауреат багатьох освітніх конкурсів Олег Горовий.

Вікторія Баран, заступниця Коцюбинського селищного голови:
«Ми покладаємо дуже великі надії на те, що його ідеї, його креативне бачення (ми знаємо про ті досягнення, які в нього вже є) підуть на користь нашій громаді, нашим дітям. І підтримка селищної ради й нашої громади, я думаю, допоможе йому в реалізації тих амбітних ідей, які він хоче втілити в цьому закладі, в нашому селищі. Ми цьому будемо сприяти».

Олег Горовий, директор НВК «Коцюбинський гуманітарний ліцей»:
«Радує те, що вдалося здобути в житті новий щабель. Побачився з колективом. Дуже хороший колектив – велика заслуга Тамари Анатоліївни, попереднього директора. На даний момент я поки що у відпустці, але як тільки приступлю до обов’язків, то одразу будемо й надалі примножувати традиції ліцею».

Після знайомства з новим директором депутати перейшли до порядку денного. Одним із важливих питань було надання матеріальної допомоги онкохворим мешканцям селища. Для цього з селищного бюджету виділили 220 тисяч гривень. Допомогу отримають 59 важкохворих.

Юлія Главацька, секретар Коцюбинської селищної ради:
«Комусь було надано 10 тис. грн, комусь 2, комусь 5 – у залежності від перебігу хвороби. Найбільше отримають онкохворі люди, які зараз проходять хіміотерапію. Тому суми трішки різняться».  

Рішенням сесії в Коцюбинському створили окремий відділ соціального захисту. Це рішення депутати підтримали одноголосно.

Вікторія Баран:
«Ми продовжуємо вдосконалювати систему і структуру Коцюбинської селищної ради і, звичайно, саму соціальну сферу. Ми намагаємося максимально зробити соціальну сферу ближчою до людей, розуміти, що відбувається, і на початкових етапах знаходити проблеми й допомагати людям їх вирішувати».

Загалом на цій сесії депутати розглянули 15 питань, спрямованих на розвиток селища. Серед них – фінансові, економічні, земельні та інші.

Сергій Даніш, Коцюбинський селищний голова:
«Ми на шляху до змін, ми в тому плані плідно працюємо. Зараз розробляємо стратегічний план розвитку нашої територіальної громади. Плануємо наші кошти, працюємо над тим, щоб збільшити надходження в бюджет селища, нашої територіальної громади. Переконаний, що нам це вдасться, і тоді люди почнуть потихеньку відчувати зміни на краще, на краще й на краще».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300