У Коцюбинському з’явився новий автомобіль екстреної меддопомоги

Photoeditorsdk Export 2021 12 14t190223.542

Бригада екстреної медичної допомоги в Коцюбинському отримала новий автомобіль. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці Сергій Даніш.

«Щойно ми утворили Коцюбинську громаду, наша команда ініціювала заміну вже дуже старого автомобіля, на якому працювала бригада медиків швидкої екстреної допомоги, яка базується в нашому селищі. Було дуже багато звернень та перемовин. І от зараз ми бачимо результат – уже майже два тижні лікарі працюють на новенькій «швидкій». Авто має усе необхідне обладнання, щоб надати нашим мешканцям екстрену допомогу та, за потреби, комфортно, підтримуючи усі життєво важливі функції, доставити пацієнта до лікарні», – розповів очільник селища.

За його словами, заступниця селищного голови Вікторія Баран і директор новоствореного КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олексій Черкашин разом із начальником Вишгородської станції екстреної медичної допомоги Віктором Павленком перевірили роботу нової машини та поспілкувалися з черговою бригадою. «Почули схвальні відгуки щодо оновлення автопарку та побажання й зауваження щодо подальшого покращення умов праці. Щиро сподіваюся, що спільно ми зможемо реалізувати і їх», – зазначив Даніш.

«Дякую Київській обласній державній адміністрації за підтримку підстанції швидкої екстреної допомоги у Коцюбинському! У свою чергу продовжуємо працювати над розвитком та удосконаленням системи охорони здоров’я в селищі», – додав селищний голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300