У Коцюбинському затримали домашнього насильника, який накинувся з ножем на поліцейського

Photoeditorsdk Export 2021 07 16t121630.272

У Коцюбинському на Київщині правоохоронці затримали чоловіка, який дебоширив у квартирі матері, а потім накинувся з ножем на поліцейського. Про це інформує Бучанське районне управління поліції.

Мати дебошира повідомила на спецлінію 102 про домашнє насильство. На виклик прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

«Поліцейські намагалися врегулювати конфліктну ситуацію, однак зловмисник накинувся з ножем на одного з правоохоронців. Завдяки миттєвій реакції та гарній фізичній підготовці поліцейському вдалося уникнути тяжких ушкоджень. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України», – зазначається в повідомленні.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300