У Києві відкрили іменну зірку борчині з Ірпеня Ірини Коляденко (відео)

Такою бронзову призерку Олімпійських ігор у Токіо ірпінчанку Ірину Коляденко ще не бачили – у святковому костюмі, з ефектною зачіскою та на підборах. Як героїня голівудського фільму, вона з’являється на публіці у вінтажному кабріолеті. Сильна і витривала борчиня сьогодні тендітна й жіночна. На «Площі зірок» у Києві під прицілом десятків камер та в супроводі мера Ірпеня Олександра Маркушина вона відкриває свою першу в житті іменну зірку.

Ірина Коляденко, бронзова призерка Олімпійських ігор:
«Всім дуже дякую – організаторам, усім, хто прийшов нас підтримати. Дуже багато батьків, маленьких діток бачать такі дійства й можуть зчитати QR-код і подивитися, хто тут узагалі знаходиться і які спортсмени в нас є талановиті, титуловані в Україні. І це взагалі дуже класно».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ми дуже пишаємося нашою Іриною Коляденко. Ми завжди її називаємо “наша”, бо вся громада переживає за неї, любить її і дуже поважає».

Нещодавно Ірина Коляденко вразила всю країну своїм безпрецедентним вчинком, коли віддала подаровану їй квартиру тренеру. Але й на відкритті своєї іменної зірки спортсменка не менш розчулила публіку.

Ведучий:
«Іро, хотів уже традиційно запитати: кому ти присвячуєш свою зірку? Напевно ж є хтось, якась людина чи, може, група людей, яким ти хотіла б присвятити свою зірку?»

Ірина Коляденко:
«У мене є людина, якій я присвячую все – це мій тренер!»

Володимир Яременко, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, тренер Ірини Коляденко:
«Це дійсно приємні моменти для нас – для тренерів, для спортсменів, це дуже знаковий захід. І це вже на все життя: так, як олімпійська нагорода, так і зірка біля “Гулівера” – це вже теж на все життя».

Антон Головенко, депутат Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя»:
«Я в захваті! Емоції переповнюють в останні дні – і от сьогодні ми маємо зірку нашої Ірини, нашої землячки, і це дуже приємно».

Цього дня разом із Іриною свої іменні зірки отримали також олімпійський чемпіон, відомий борець Жан Беленюк та бронзовий призер Олімпіади в Токіо, каратист Станіслав Горуна.  

Віталій Лавров, заступник Міністра молоді та спорту України:
«Хочу в першу чергу привітати спортсменів з їхніми досягненнями та подякувати за те, що ви не тільки популяризуєте спорт у нашій країні, даєте приклад дітям, але ще й за те, що прославляєте нашу країну на міжнародному Олімпі».

«Площа зірок» – це всеукраїнський соціальний проєкт, який популяризує спорт, національну культуру, мистецтво. З 2015-го тут закладено 77 іменних зірок видатних українців.

Віолетта Дворнікова, депутатка Ірпінської міськради від ВО «Батьківщина»:
«Сьогодні ми маємо можливість бачити зірку нашого міста Ірпеня на Алеї зірок у місті Києві, де присвячуються зірки артистам України, спортсменам України, тобто людям-легендам. І сьогодні такою легендою є наша Іра».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Я впевнений, що згодом, у наступному році ми теж зробимо таку Алею зірок нашої Ірпінської громади. І всіх найкращих людей, тих, які присвятили своє життя місту, його розвитку, ми обов’язково теж так само будемо відзначати. І всіх міських голів закликаю те ж саме робити в себе. Наші мешканці цього заслуговують»!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300