У Києві за підтримки Інвестиційної групи «Molodist» відбувся «Building & Construction Forum 3.0» (фото)

A26i0191 1024x683

У Києві за підтримки Інвестиційної групи «Molodist» відбувся Форум «Building & Construction Forum 3.0». Модератором панельної дискусії на тему «Розвиток міст та громад: виклики та рішення» виступив СЕО компанії «Molodist», голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк. Про це повідомляє сайт компанії.  

«Під час дискусії говорили про проблеми сучасних громад. Зокрема, про те, що на місцях не вистачає якісної інфраструктури, яка має бути у великому місті. В першу чергу, мова йде про простори для комунікацій місцевих мешканців. Говорили про те, що громади конкурують за бізнес, великі підприємства реєструються у столиці, а не в маленьких громадах. А для багатьох громад проблемою є відсутність стратегії та планів розвитку (30% ОТГ не мають стратегії розвитку взагалі), відсутні також професійні кадри та кадровий потенціал. Вирішувати проблеми громадам може допомогти створення в ОТГ проєктних офісів під залучення бюджетів, створення економічних магнітів, наприклад, індустріальних парків, які на 1 га території дають 60 робочих місць, а також  запровадження навчання місцевої молоді фінансовій грамотності», – йдеться в повідомленні.

«Для компанії «Molodist» є честю бути партнером такого серйозного форуму, який став повноцінним майданчиком для діалогу бізнесу та влади», – зазначив СЕО Інвестгрупи «Molodist» Антон Мирончук.

Як відзначають у компанії, «Форум «Building Construction Forum 3.0» – це професійна платформа для спілкування всіх, хто залучений до сфери нерухомості та будівництва: будівельних та девелоперських компаній, виробників будматеріалів, архітекторів, інженерів, консультантів, маркетологів та спеціалістів суміжних сфер, що працюють на будівельному ринку, а також представників фінансових установ та банків».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300