У липні збудують тротуар між Києвом та Ірпенем — Служба автодоріг у Київській області

Photoeditorsdk Export (41)

У липні має завершитися будівництво тротуару між Києвом та Ірпенем. Зараз уздовж дороги Р-30 активно будується більш ніж два кілометри пішохідної доріжки з п’яти запланованих. Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Київській області Руслан Ничік.

«Фактично 1 червня підрядник розпочав роботи на даному об’єкті. На сьогодні більше 2 км із запланованих 5 км активно будується. Вже в липні плануємо цей об’єкт повністю завершити та ввести в експлуатацію», — зазначив він під час виїзної наради на будівництві, інформує сторінка Служби в соцмережі.  

Згідно з проєктом, протяжність тротуару становитиме 5,2 км, ширина — 1,5 м. Він буде сполучати київський житловий масив Новобіличі (вул. Генерала Наумова) та масив Романівка в Ірпені. Роботи ведуться на замовлення Служби автомобільних доріг у Київській області підрядною організацію ТОВ «ОНУР».

«Будівництво тротуару на цій дорозі – це завершення проєкту, який був розроблений у 2005 р. та реалізований у 2010-2012 рр. з будівництвом автомобільної дороги. При цьому весь комплекс робіт, який передбачав влаштування тротуару, не був завершений», — відзначається в повідомленні.

Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300