У мікрорайоні СМУ в Ірпені висаджують алею декоративних яблунь (відео)

У мікрорайоні СМУ в Ірпені висаджують алею декоративних яблунь. Ідею запропонували депутати Ірпінської міської ради, відповідальні за цей округ. Алея бере початок від вулиці Котляревського і вздовж Покровської протягнеться до кінця Северинівської.

Оксана Головко, заступниця начальника КП «Управління благоустрою міста»:
«Плануємо створити абсолютно нову алею для мешканців цього мікрорайону. Деревам уже понад 10 років, тому вони потребують невеликого догляду – це, всього-на-всього, полив, який буде здійснюватися в сезон літньої спеки».

Декоративні яблуні – невибагливі дерева. Цього року вони будуть приживатися на новому місці, а вже наступного мають дати свої перші плоди.  

Євгенія Антонюк, депутатка Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя»:
«Зараз висаджують нові чудові декоративні яблуні. Я думаю, що вони будуть слугувати громаді. Вони вже достатньо великі, тому через декілька років тут буде досить комфортно, і вони будуть створювати затінок і затишок».

Оксана Нечитайло, депутатка Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя»:
«Люди похилого віку зможуть просто сидіти на лавці й спостерігати, як вони (яблуні – ред.) будуть цвісти і радувати їхнє око».

Ще тиждень тому тут були старі аварійні дерева, а вже до кінця цього тижня зазеленіє пів сотні молодих красунь. Далі планують висадку декоративних яблунь по вулиці Покровській.

Дмитро Чава, депутат Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя»:
«Тут знаходилися аварійні дерева, вони були зрізані. Були виділені кошти на першу чергу посадки, і будуть ще виділені повністю на всю вулицю Покровську на посадку цих дерев».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300