У Михайлівці-Рубежівці організували екотабір для дітей (відео)

Позмагатися на свіжому повітрі, помалювати на воді або ж приготувати корисні солодощі. У літньому екотаборі Михайлівки-Рубежівки не сумує ніхто. Уже четвертий день поспіль тут школярі відволікаються від війни.

Микита, школяр:
«Тут весело, багато друзів зі свого класу, не зі свого класу, і весело гратися. Це наш другий дім».

До кінця тижня шкільні класи стали простором дитячого креативу. Із кольорових шматочків шерсті діти творять просто казкові картини, із пелюстків та листків добувають природну фарбу для малюнків. А ще влаштовують майстер-класи з приготування натуральних солодощів.

Віолетта, школярка:
«Нас у цьому таборі вчать, як правильно дбати про природу, як правильно щось готувати, як правильно підтримувати екологію».

Марина Дяченко, координаторка партнерської мережі «Освіта в інтересах сталого розвитку»:
«Прийшли ось до такого концепту екологічного табору, екотерапії та підтримки дітей, їхнього відпочинку, дозвілля, релаксу».

Катерина Пасюк, староста Михайлівсько-Рубежівського округу:
«Діти дуже задоволені, задоволені батьки, і нам від цього на серці стає так тепленько! Ми повертаємося навіть у цих реаліях до мирного життя».

Корисний дитячий відпочинок вдалося реалізувати за підтримки ПРООН, благодійного фонду «Голоси дітей» та Ірпінської міської ради.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:
«У цей нелегкий час ми дуже вдячні організації ПРООН, яка допомагає дітям у період воєнного стану все-таки відчувати літо, трошки відпочити, набратися сил перед новим навчальним роком і в новий навчальний рік увійти з посмішкою, незважаючи на такі складні життєві обставини».

Андрій Помазан, депутат Ірпінської міської ради, колишній сільський голова Михайлівки-Рубежівки:
«Дуже класно, що тему екології підтримують не тільки приватні фонди, але й такі міста, як Ірпінь, бо Ірпінь у нас екологічне місто, місто здоров’я, а Михайлівка-Рубежівка стала центром екології в ньому».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300