У Михайлівці-Рубежівці прокладуть нову мережу водопостачання та водовідведення (відео)

У Михайлівці-Рубежівці планують закрити старі очисні споруди. Натомість збудують нову каналізаційно-насосну станцію, прокладуть мережі й централізовано транспортуватимуть стоки в ірпінську міську каналізацію.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«На наступній сесії міської ради вже буде відводитися ділянка під будівництво нової каналізаційно-насосної станції. Будемо проєктувати, і ми собі ставимо завдання за рік закрити очисні споруди в Михайлівці-Рубежівці».

Про це йшлося на виїзній нараді комунальників у Михайлівці-Рубежівці. Одним із головних питань цього разу було також забезпечення села якісним водопостачання.

Олександр Маркушин:
«Уже з червня почнуться роботи з прокладання нової мережі водопостачання на двох вулицях, і ми ставимо завдання перед нашим КП «Ірпіньводоканал» за місяць виконати ці роботи».

У селі переконані: виїзні наради комунальних служб Ірпеня допоможуть налагодити тіснішу комунікацію і сприятимуть швидшому вирішенню нагальних проблем.

Катерина Пасюк, староста Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу:
«Є якісь напрацювання, є якісь зауваження, тому всі сьогодні приїхали сюди, в село. Мені дуже це подобається, що проблеми села розглядаються не за круглим столом в Ірпені, а проблеми села розглядаються в селі».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300