У найближчі дні на околицях Києва можуть розгорнутися запеклі бої, – британська розвідка

D0426e1 31073140938 770c9b7a2d O 1

У найближчі дні на околицях Києва, швидше за все, розгорнуться запеклі бої. Про це йдеться в останньому розвідувальному огляді Міністерства оборони Великої Британії, пише «Європейська правда».

«Російські сили продовжують утримувати позиції на схід та захід від Києва, незважаючи на виведення обмеженої кількості підрозділів. Найближчими днями на околицях міста, швидше за все, розгорнуться запеклі бої», – йдеться у повідомленні.

Як інформує Київська обласна військова адміністрація, протягом останньої доби на території Гостомельської громади йшли бої, продовжувалися обстріли населених пунктів Ірпінської громади.

«Щодня фіксується від 30 до 40 обстрілів російськими військами житлових масивів та соціальної інфраструктури Київщини. Руйнування зафіксовано у 35 з 69 громад області (50,7%). Критичних руйнувань завдано в Бучанській, Ірпінській, Гостомельській, Бородянській, Макарівській, Великодимерській, Пісківській громадах – загалом більше 550 об’єктів», – йдеться у зведенні військової адміністрації.

Наголошується, що в місцях, залишених ворогом, частими є випадки замінування території та будівель місцевих мешканців.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300