У новому медцентрі в Ірпені встановили інноваційне діагностичне обладнання (відео)

У новому медичному центрі в Ірпені встановили перше діагностичне обладнання. Майбутніх пацієнтів готуються обстежувати на новітній медичній техніці.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«За програмою Президента «Велике будівництво» нам поставлене медичне обладнання. Це наше нове потужне сучасне КТ. Ще поставили нам цифровий рентген-апарат. Я вважаю, це для нашого міста дуже важливо, бо наші містяни зможуть уже звертатися не в приватні структури, де великі ціни. Зможемо забезпечити нашим містянам якісне медичне обстеження».

Комп’ютерний томограф уже повністю змонтований і пройшов випробування. Медики зауважують – буває проблематично обстежити пацієнтів із великою вагою. Цей же може витримати до 307 кілограмів. І найголовніше – апарат дуже інформативний та з високою якістю зображення.

Антон Довгопол, директор Ірпінської центральної міської лікарні:
«Він має можливість робити КТ з контрастом, надавати якісну інформацію про стан пацієнта, оскільки має 64 зрізи. Такі моделі вважаються зараз топовими, вони використовуються в сучасних медичних центрах».

У  кабінеті поруч завершують монтаж найсучаснішої цифрової рентген-установки фірми «Calypso».

Антон Довгопол:
«Це перевірена технологія, яка використовується вже багато років у нашій державі й буде працювати на благо нашої територіальної громади».

Усе це обладнання встановили у діагностичному крилі цокольного поверху лікарні. У роботу його запустять із відкриттям центру.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300