У поліклініці й дитячій лікарні в Ірпені встановили «тривожні кнопки»

Photoeditorsdk Export 2019 12 17t104125.475

Ще два медичні заклади в Ірпені на Київщині обладнали пристроями для оперативного виклику групи швидкого реагування КП «Муніципальна варта». Про це повідомляється на сторінці підприємства в соцмережі.  

«Тривожні кнопки» встановили в приміщенні Ірпінської міської поліклініки, де розташована також амбулаторія №1 (вул. Садова, 38), та в дитячій міській лікарні на вул. Давидчука, 65.

«Кнопки встановлені в приміщеннях персоналу, який у разі проникнення сторонніх агресивних людей, спробах крадіжки матеріальних цінностей або псування комунального майна та при виникненні інших позаштатних ситуацій матиме змогу оперативно викликати групу швидкого реагування «Муніципальної варти». Після отримання сигналу ГШР у короткі терміни (за 5–10 хвилин) прибуде на місце виклику», – сказано в повідомленні.

Зазначається, що встановлення «тривожних кнопок» передбачене міською програмою «Безпечне місто».

У «Муніципальній варті» нагадали, що раніше такими пристроями були обладнані три інші медичні заклади: Ірпінська центральна міська лікарня, міська дитяча поліклініка та відділення невідкладної медичної допомоги.

Як повідомлялося, «тривожні кнопки» встановлені у всіх освітніх закладах Ірпеня – школах, дитсадках, установах позашкільної освіти, ДЮСШ.

Також зараз впроваджується пілотна частина проєкту зі встановлення таких пристроїв на вулицях і в рекреаційних зонах Ірпеня. Усього в різних точках міста планують розмістити 10 «тривожних кнопок».  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300