У Приірпінні тривають бої, не вщухають обстріли, – зведення за добу

Imgonline Com Ua Bigpicture Idy1cw4cxjsqcvgv

За попередню добу російські війська близько 30 разів обстріляли цивільну інфраструктуру на Київщині. Найбільших руйнувань зазнали населені пункти Бучанського, Вишгородського і Броварського районів. Про це інформує Київська обласна військова адміністрація.

У Бучанському районі окупанти обстрілювали території Ірпінської, Бучанської, Дмитрівської та Макарівської громад. У Приірпінні від вогню супротивника особливо потерпали селище Бабинці та село Здвижівка Бучанської громади.

На Житомирській трасі, в Ірпені та Гостомелі відбувалися бої. Ворог окопався на території Бучанської та Немішаївської громад, у Бучанській, Гостомельській, Дмитрівській і Бородянській громадах зафіксовано переміщення підрозділів окупаційних військ, загарбники продовжують спроби форсування р. Ірпінь.

Водночас українські війська посилили свої позиції в селі Мощун Гостомельської громади та в Макарові.

«ЗСУ та інші Сили оборони завдають ударів по угрупованнях військ ворога, який намагався утримати захоплені рубежі. Ми досягли успіху на окремих напрямках. Рашисти тероризують місцеве населення. Викрадають автомобілі та грабують магазини. У мирних жителів забирають телефони, одяг, продукти. Наявні випадки дезертирства серед особового складу окупаційних військ», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, як розповів керівник Київської ОВА Олександр Павлюк, українські Сили оборони наразі не переходять у контрнаступ у Приірпінні та намагаються не дозволити ворогу форсувати річку Ірпінь і наступати на столицю. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300