У Приірпінні відбувся фінальний етап Відкритого кубка з мотокросу (фото)

Photoeditorsdk Export (41)

У Приірпінні відбувся фінальний етап Відкритого кубка Спортивно-технічого клубу «Сона» з мотокросу. Про це розповів організатор змагань, депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя» Олександр Пащинський.

«Відбувся Фінал кубка “Сона”-2020. Це було надзвичайно круто. Драйв та енергія били через край… За результатами 4 етапів були визначені переможці сезону. Близько 150 спортсменів із України та Білорусі впродовж року змагалися за першість. Наші змагання дають можливість кожному, хто займається мотокросом, показати результат та випробувати себе. Щоденна праця, командний дух, бажання вдосконалюватися та досягати цілей мотивують спортсменів і мене показувати результат щодня!» — написав Олександр Пащинський на своїй сторінці у фейсбуці.

Він відзначив, що «кожен етап змагань сезону-2020 був особливий». «Трибуни без глядачів, злива та бруд, складність із перетином кордону — і це лише невелика частина того, з чим зіштовхнулися спортсмени та організатори змагань цього року. Проте воля до перемоги об’єднала нас зі спортсменами в бажанні не зупинятися в розвитку», — підкреслив організатор перегонів.

Нагадаємо, перший етап Відкритого кубка з мотокросу відбувся на трасі СТК «Сона» в середині червня, другий — 25 липня, третій — 22 серпня. 

Наступного року тут готуються знову прийняти етап Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів та Чемпіонат Європи з квадрокросу. Цьогорічні міжнародні змагання через пандемію коронавірусу були перенесені.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300