У рекреаційних зонах Ірпеня працюють уже 6 «тривожних кнопок» (відео)

Photoeditorsdk Export (24)

У рекреаційних зонах Ірпеня встановлено вже шість «тривожних кнопок» — пристроїв для екстреного зв’язку з «Муніципальною вартою». Про це у відеоролику, розміщеному на сторінці «Мунварти» у фейсбуці, розповів керівник цього комунального підприємства Микола Ковальчук.

«У 2020 році в рамках програми «Безпечне місто Ірпінь» були встановлені термінали екстреного зв’язку з черговою частиною «Муніципальної варти». Зараз кнопки тривожного виклику SOS функціонують на шести локаціях: парк «Покровський», сквер ім. Сидорука, Парк письменників, Сквер миру на БКЗ, Парк Незнайка, а також нова частина набережної», — зазначив він.

На відео показані всі шість «тривожних кнопок».

«Якщо ви стали свідком злочину, порушення громадського порядку, порушення правил благоустрою, або вам потрібна інформаційна довідка — користуйтесь кнопками тривожного виклику ірпінської «Муніципальної варти»!» — закликав Микола Ковальчук.

В громадських місцях Ірпеня встановлені кнопки екстреного зв'язку з Муніципальною вартою

ℹ В 2020-му році, в рамках програми «Безпечне місто Ірпінь», були встановлені термінали екстреного зв'язку з черговою частиною Муніципальної варти. ???? Зараз, кнопки тривожного виклику SOS функціонують на шести локаціях: 1️⃣ Парк «Покровський».2️⃣ Сквер ім. Сидорука.3️⃣ Парк «Письменників».4️⃣ Сквер Миру на БКЗ.5️⃣ Парк «Незнайко».6️⃣ Нова частина міської набережної.➡ Якщо ви стали свідком злочину, порушення громадського порядку, порушення правил благоустрою, або вам потрібна інформаційна довідка — користуйтесь кнопками тривожного виклику Ірпінської Муніципальної варти!#Ірпінь #Ирпень #МуніципальнаВарта #Варта #Микола_Ковальчук

Gepostet von Микола Ковальчук am Montag, 5. Oktober 2020

Нагадаємо, термінали екстреного зв’язку з «Мунвартою» встановлені також в освітніх і медичних закладах Ірпеня та в управлінні праці й соціального захисту населення — загалом це більше 30 «тривожних кнопок». У разі потреби на місце виклику терміново виїжджає група швидкого реагування.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300