У школах Ірпінської громади посилили протипожежний захист

Photoeditorsdk Export 2021 12 24t135629.304

В Ірпінській громаді завершилася реалізація комплексу заходів із підвищення рівня протипожежної безпеки в школах і ліцеях. Про це повідомило міське управління освіти і науки.     

«Забезпечення пожежної безпеки у школах і садочках Ірпінської міської територіальної громади є пріоритетом для влади міста. У той же час ряд заходів з пожежної безпеки є фінансово затратними та потребують тривалого часу для їх виконання. Управлінням освіти за сприяння і підтримки Ірпінської міської ради протягом двох останніх років планомірно реалізовувалися протипожежні заходи, що потребували саме значних коштів», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, протягом жовтня – грудня 2021 року було проведено обробку вогнезахисним розчином дерев’яних конструкцій дахів Ірпінської школи №2 та Михайлівсько-Рубежівської школи, змонтовано та встановлено системи блискавкозахисту в НВО «Освіта», в Михайлівсько-Рубежівській школі та в Ірпінському  ліцеї інноваційних технологій. Вартість цих робіт – більше 1 млн грн.

«На сьогодні дані роботи завершені у всіх закладах загальної середньої освіти Ірпінської міської територіальної громади», – відзначили в управлінні освіти і науки.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300