Реклама

Ірпінь – учасник міжнародного проєкту Olympic Dreams

Ірпінь – учасник міжнародного проєкту Olympic Dreams

У столиці Словаччини – Братиславі — відбувся урочистий запуск чергового кемпу проєкту міжнародних спортивних таборів Olympic Dreams. Про це на своїй сторінці FB повідомила співзасновниця Благодійного фонду «Майбутнє — дітям» Олександра Новікова.

До переліку організацій й осіб, що долучилися і всіляко підтримують проєкт, увійшов і Національний олімпійський комітет України в Київській області. Завдяки цьому багато дітей Київщини, особливо з постраждалих районів – міст Гостомеля, Бучі та Ірпеня, отримали новий спортивний досвід за кордоном.

Ірпінська міська рада також активно підтримує проєкт. «Дякуємо за усебічне сприяння, меценату та ідейному натхненнику проєкту Анатолію Бойку за те, що поруч навіть у найскладніших моментах, а також Олександру Маркушину, Анжелі Макеєвій, Альоні Павловій-Федченко за особисту залученість до наших добрих справ! Без Вас це все було б неможливо», — підкреслила Олександра Новікова.

Новий етап проєкту Olympic Dreams розпочався в Братиславі. Цього разу тренування у безпечних умовах проведуть команди з гандболу, футболу карате.

Старт кемпу у дружній Словацькій Республіці відбувся за підтримки Посольства України в Словаччині в особі Надзвичайного і Повноважного Посла України Мирослава Кастрана та Міністерства освіти, молоді та спорту Словацької Республіки.

Нагадаємо, проєкт Olympic Dreams створює умови для системного тренування українських спортсменів  в умовах війни, щоб вони мали можливість гідно представляти Україну на міжнародних спортивних аренах. За півтора роки кемпи проєкту відбулися в Ізраїлі, Греції, Республіці Кіпр, Іспанії. І ось восени 2023 року проєкт продовжено у Словаччині.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!