У столиці презентували журнал «ТОП-100 впливових людей Київщини» 2023 (відео)

В інформаційному агентстві УКРІНФОРМ відбулася презентація журналу «ТОП-100 впливових людей Київщини». Рейтинг очолює ексголова Київської обласної адміністрації, теперішній заступник Офісу Президента України Олексій Кулеба.

Другу сходинку посів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. Ексмер Ірпеня, співзасновник Фонду відновлення Ірпеня, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк — на 17 сходинці. Вже чотири роки поспіль його рейтинг зростає.

 А от Ірпінський міський голова Олександр Маркушин втратив свою позицію.  Минулого року був на 19 сходинці, а тепер на 24. Мер сусідньої Бучі Анатолій Федорук випередив Маркушина на одну сходинку. Він – на 23 місці.

Серед новачків рейтингу  — президентка Молодіжного парламенту Ірпеня Олександра Ільніцька. У неї — 80 місце. І вона у списку впливових людей Київщини — наймолодша.

Олександра Ільніцька, президентка Молодіжного парламенту Ірпеня:

«Наша мета, Молодіжного парламенту,- це розвиток молодіжної політики в Ірпені і в країні в цілому. Але ідеологію, яку ми закладаємо в організацію- це створення комюніті людей, які прагнуть втілювати свої креативні проєкти, які прагнуть бути творцями змін і робити усе можливе до нових сучасних стандартів».

Є в рейтингу й інші політики та громадські діячі з Ірпеня та Приірпіння. У секретарки Ірпінської міської ради Анжели Макеєвої — 78 місце.

84 — у виконуючої обов’язки голови Бородянської селищної ради Ірини Захарченко.

Депутат Бучанської міської ради, командир Першого стрілецького батальйону легендарної 3 окремої штурмової бригади Володимир Коротя, який очолював оборону Ірпеня на блок-посту “Жираф”- на 91 сходинці.

Проєкт «ТОП-100 впливових людей Київщини» 2023 – спільний проєкт Інформаційного агентства «Моя Київщина» та Всеукраїнської газета «Слово і Діло».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300