У травні в Ірпені пройде театральний фестиваль «Рудої Ворони»

Image 2021 05 01 13:29:11

28-29 травня ірпінський театр «Руда Ворона» проведе у місті театральний фестиваль звітних вистав «Рудий Фест». Проходитиме він на базі театру та в Центральному будинку культури. Генеральний спонсор заходу – товариство «Відважних». 

Загалом протягом двох днів глядачі матимуть змогу переглянути 19 вистав від вихованців театру «Руда Ворона».  Найменші театрали виступатимуть на рідній базі театру, а старші групи вийдуть на велику сцену Центрального будинку культури.

IMAGE 2021-05-01 13:29:15

«Зазвичай щороку навесні ми робили невеликий звітний концерт, де діти демонстрували лише уривки поставлених вистав. Але зараз дітей і вистав настільки багато, що ми вирішили провести повноцінний фестиваль, який зможуть відвідати й батьки та родичі наших вихованців, й усі охочі мешканці і гості Ірпеня», — розповіла журналістам засновниця та керівниця «Рудої Ворони» Анна Король.

Нагадаємо, 5-6 червня в Ірпені також пройде Всеукраїнський театральний фестиваль для дітей та молоді «Маленький принц», організатором якого є «руда Ворона». До міста з’їдуться театральні колективи з усієї України. Крім основної програми, учасників очікують пригодницький квест Ірпенем, круглий стіл і творча лабораторія.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300