У центрі Вишневого відкрили оновлену набережну

У самому центрі Вишневого відкрили оновлену набережну довкола озера. Менш як за місяць тут провели повний благоустрій території – почистили озеро, облаштували тротуари, встановили лавочки, лежаки, гамаки, висадили понад 50 дерев та облаштували зручну барбекю-зону. Проведений благоустрій набережної був з ініціативи та за сприяння команди Нових облич та її лідера Володимира Карплюка.

Олександра, мешканка Вишневого:

«Мені дуже подобається, дуже красиво зробили, мені дуже подобається! Можна прийти, погуляти з дітками. Мені дуже подобається».

Микола та Вікторія, мешканці Вишневого:

«Насправді у Вишневому ця водойма дуже давно вже. Але вона завжди була смітником. Тому дуже добре, що його обладнали».

Євген, мешканець Вишневого:

«Наразі це саме прекрасне місце, яке є в нашому місці, де можна провести час з сім’єю. І самому позагорати або пожарити шашлик. Або просто пожарити шашлик».  

Ірина, мешканка Вишневого:

«Появилось такое место, что приятно просто пройтись, а тем более, если загорать можно будет. Нам очень нравится. Великолепно! Это первое такое место в Вишневом».

Олексій Поліщук, депутат Вишневої міської ради:

«Якщо брати по десятибальній шкалі, то це 10-ть – з 10-ти. Ми не очікували, що буде настільки круто. Класно зробили, дякуємо!»

Благоустрій набережної тривав рівно три тижні. За цей час було прочищено озеро, з якого вивезли понад 600 тон мулу! Також запущено фонтан та прокладені тротуари, облаштовано освітлення та встановлені лавочки, лежаки, гамаки, цікаві декоративні елементи. Крім того, додатково висадили понад 50 дерев та облаштували затишну мангальну зону.

Сергій Пишний, секретар Вишневої міської ради:

«Тут був проведений повністю благоустрій території. Тут був пустир і занедбана водойма».

Сергій Заблоцький, депутат Києво-Святошинської районної ради:

«Можу сказати, що такого темпу будівництва я вже давно не бачив. Кожен день, коли приїжджаєш додому, то бачиш, що кожен день щось змінюється – то поставили лавочки та ліхтарі, то розчистили озеро, то схили розчистили.Тобто темп будівництва був настільки шалений, що це справді вражає. Якби в нас з такими темпами робилися інші об’єкти — це було би суперово насправді!»

Проведений благоустрій набережної був з ініціативи та за сприяння команди Нових облич та її лідера Володимира Карплюка. У Вишневому вони планують реалізувати ще не один схожий проект.

Ілля Діков, міський голова м. Вишневе:

«Стовідсотково хочу подякувати всім. Володимиру Андрійовичу, бо на 99% — це його заслуга, а 1% — його команди, тому що це в першу чергу було бажання першої особи зробити це все і довести до кінцевого логічного завершення».

Володимир Карплюк лідер команди «Нові обличчя»:

«Вам наперед авансом хочу подякувати за те, що ви будете це все зберігати. Тому що пів-справи – це все зробити, а ще пів-справи – це все зберегти і зробити все таким чином, щоби воно залишалося на роки. Дуже важливо, щоби кожен мешканець Вишневого не був байдужим. Обов’язково бережіть це все. Класна країна, класне місто робиться не одразу, а з частинок територій, з районів. І в даному випадку, один з таких районів у вас уже є».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300