У творчій лабораторії Олександра Галицького в Ірпені (відео)

Мало хто знає про це місце в Ірпені – андеграунд-студію «Di Sound». Творчу лабораторію Олександра Галицького. Тут створюється значна частина його пісень і музичних експериментів. І тут він почувається, як риба у воді. Наприклад, прямісінько зараз – презентуючи нову пісню. 

Сьогодні більшість часу він присвячує улюбленій справі. Навіть під час карантинів та за інших несприятливих умов.   

Олександр Галицький, телеведучий, поет і композитор:
«У мене були різні періоди. Це й купа орендованих квартир (коли немає грошей, ти виїжджаєш, бо нічим платити), і продаж єдиної гітари, щоби сплатити за квартиру – борг за два місяці – було й таке… І коли в холодну осінь у тебе немає светра з собою – і ти береш газету, прикладаєш, щоби зігрітися, десь знаходячись не вдома – таке теж було».

Одне залишалось незмінним – бажання творити і ділитися цим. Залишаючись при цьому собою, а не ганяючись за модними тенденціями.

Олександр Галицький:
«Я не те що не боюся бути немодним – я не вмію бути модним. От, мабуть, це правильна відповідь. Я людина своєї епохи. І я хочу бути природним. Навіщо мені гнатися кудись, навіщо бути смішним? Я вважаю, що це дуже схоже на те, коли люди розмовляють невідповідно до свого віку і чинять на за статусом».  

Натомість Олександр Галицький вертає моду на прості, душевні, вічні істини. Недарма після телевізійних проєктів «На струнах душі» та «Символ віри» його запросили вести програму «Україна, яку ми любимо», героями якої часто стають музиканти і поети.

Олександр Галицький:
«Будь-якій людині властивий мирний стан душі, не скандальний, і от поет і музикант це можуть принести. Не політик, не комерсант, не бізнесмен, а ми можемо вийти в зал, подарувати людям годину релаксу, змусити людей замислитися про щось, навіть не говорячи про проблеми, а виконуючи свої пісні».

Тому створення пісень у творчій лабораторії Олександра Галицького триває щоденно. Адже кожен день не лише по-своєму особливий, а неповторний.

Олександр Галицький:
«Вчорашнього дня вже немає, завтрашній ще не настав – буду жити сьогодні. Оце «жити сьогодні» – це, насправді, не втратити цей день, не пропустити його, не викреслити з життя депресією, апатією, скандалами, всім іншим, а жити, кайфувати. Більше цього дня не буде!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300