У Ворзелі молодик підстрелив іноземця

Photoeditorsdk Export (16)

Під час бійки у Ворзелі 33-річний місцевий житель поранив із травматичного пістолета громадянина Грузії, який кинувся на нього з ножем. Про це повідомляє Ірпінський відділ поліції з посиланням на Головне управління Нацполіції в Київській області. 

Зазначається, що ця сутичка між двома чоловіками була не першою.  

«Конфлікт між жителем селища Ворзель та громадянином Грузії, який вже мав проблеми з законом, виник три тижні тому. Тоді іноземець на ґрунті неприязних стосунків завдав своєму опоненту ножові непроникаючі поранення, і за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень поліція відкрила кримінальне провадження. Цього разу, під час чергової сварки, іноземець знову накинувся на чоловіка з ножем. У ході бійки житель Ворзеля дістав пристрій для відстрілу гумовими кулями і вистрілив у бік нападника. Потерпілого, 52-річного громадянина Грузії, доправлено до лікарні, де йому надали медичну допомогу», — йдеться в повідомленні.

Ворзелянина затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом стрілянини слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300