У Ворзелі поліція впіймала водія, який утік із місця ДТП. Він спробував відкупитися

Photoeditorsdk Export 2022 02 21t130734.481

У Ворзелі на Київщині поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль, який був у розшуку. Водій намагався дати правоохоронцям хабар. Про це повідомляє Бучанське районне управління поліції.  

«Група реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 (м. Буча) зупинила 51-річного водія вантажівки MAN за порушення правил дорожнього руху… Правоохоронці з’ясували, що даний автомобіль розшукується Головним управлінням поліції м. Києва за втечу з місця ДТП», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що «з метою уникнення відповідальності чоловік запропонував правоохоронцям хабар у розмірі 6 тисяч гривень».

Поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає штраф від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Також у зв’язку з порушенням правил руху було складено адмінпротокол за ч. 1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За цей проступок водій заплатить штраф у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300