У Вишгороді відкрився простір для жінок та дівчат «Вільна» (відео)

Для сильних, незламних і водночас тендітних та вразливих жінок у Вишгороді відкрилося місце сили – безпечний простір для жінок та дівчат «Вільна».Це вже третій такий простір на Київщині.

Засновники – Фонд народонаселення ООН в Україні, Український гуманітарний Фонд та ГО «Інноваційні соціальні рішення».

Анастасія Ляднева, програмна директорка ГО «Інноваційні соціальні рішення»:

«Робимо ми це для того, щоб усьому світу показати, що наші українські дівчата найгарніші, найрозумніші і найвільніші серед всіх у світі. Щоб попри всі обставини, що зараз є у світі, у наших жінок навіть у маленьких містечках була можливість збиратися, працювати над своїм розвитком, отримувати якісну психологічну підтримку і купа решта корисних заходів».

Над простором у Вишгороді працювали два місяці. До його створення чимало зусиль доклала радниця Ірпінського міського голови із соціальних питань Оксана Нечитайло.

Оксана Нечитайло, координаторка проєкту «Вільна» від ГО «Інноваційні соціальні рішення»:

«Це громада, яка має значну кількість переселенців, і, зважаючи на те, що нині Київська область продовжує приймати переселенців, вона продовжує знаходитися під значним ризиком військових дій. Створення таких просторів — це чудова можливість заспокоїти і створити психологічне благополуччя у кожній і дівчині, і жінці, і матері і доньці».

Окрім психологічної підтримки, простір «Вільна» пропонує чимало можливостей для розвитку і відновлення своєї енергії. Тут кожна жінка та дівчина незалежно від віку знайде для себе щось своє.

Мар’яна, мешканка Вишгорода:

«Ми дуже всі чекали на відкриття «Вільної», так як у нас дуже творчий колектив усіх жінок міста. Я думаю буде користуватися попитом, тому ми дуже вдячні всім організаторам за це відкриття».

Простір «Вільна» у Вишгороді шукайте за адресою – вулиця Шолуденка, 6Г, офіс 181. Графік роботи – з середи по неділю з 11:00 до 20:00. Усі заняття абсолютно безкоштовні!

А також нагадаємо, такий самий простір вже понад два місяці працює в Ірпені. Знаходиться у центрі міста на вулиці Дем’яна Попова, 22. Графік роботи з середи по неділю з 11:00 до 20:00. За детальнішою інформацією звертайтеся за номером – 050 826 10 08.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300