Реклама

У Вишневому встановили будиночки для безпритульних котів (відео)

Ось ці рижі, чорні, двомасні й трьохмасні пухнастики – більше не безхатьки, в них нарешті з’явилися домівки. Два двоповерхові дерев’яні готельчики для безпритульних котів установили в місті Вишневому на вулицях Європейській і Машинобудівників. Це продовження зоозахисної ініціативи компаній «Інвестиційна група «Molodist»» та Товариство «Відважних» спільно зі службою захисту та лікування тварин.

Яна Ільницька, керівниця відділу реалізації нерухомості житлового комплексу «Атмосфера»:
«Ми хочемо хоч якось покращити життя безпритульних тварин. Тому команда Інвестиційної групи «Molodist» разом із Євгенією Мельник установила «котохати» в місті Вишневому. Даним прикладом спонукаємо місцевих мешканців приєднатись до нас, стати волонтером, узяти тваринку та допомогти в годуванні безпритульних тварин».

Нові «котохати» у Вишневому встановили на прохання місцевого активіста Андрія Орленка.

Андрій Орленко, мешканець Вишневого:
«Весною побачив у стрічці новин, що Інвестиційна компанія «Molodist» будує будиночки для тварин в Ірпені, і виникло бажання зайти у місцевий відділ продажу, поговорити щодо цього проєкту саме у Вишневому. І бачите – реалізували».

Нагадаємо, перший такий двоповерховий будиночок для безпритульних котів з’явився в Ірпені в січні цього року. Його встановили поруч із міською радою, на вулиці Паламарчука. А по всьому місту їх уже 10.

Євгенія Мельник, начальниця служби захисту та лікування тварин, м. Ірпінь:
«Цей соціальний проєкт створений і реалізується для того, щоб кількість безпритульних тварин у місті зменшувалася. Тут створені дійсно комфортні умови для їх тимчасового проживання. Але кінцевою ціллю є зробити наші вулиці вільними від безпритульних тварин – щоб усі тваринки стали домашніми, знайшли свій дім».

Поки що проєкт зі встановлення будиночків для них діє в Ірпені та у Вишневому. Майструвати домівки для чотирилапих будуть і надалі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама