У ЖК «Єсенін» в Ірпені відбувся запуск газу

Photoeditorsdk Export 2021 12 03t111314.524

2 грудня в житловому комплексі «Єсенін» в Ірпені спеціалісти АТ «Київоблгаз» запустили систему газопостачання. Запуск газу відбувся в будинках №1.1, №1.2 та №1.3. Про це повідомляє сайт Інвестиційної групи «Molodist».

«Нагадаємо, наразі триває оформлення права власності на квартири у житловому комплексі «Єсенін». Роботи активізувалися після того, як у травні 2021 року було створено Інвестиційну групу «Molodist»», – зазначається в повідомленні.

Додаткову інформацію про умови продажу та відповіді на інші запитання стосовно житлових комплексів Інвестиційної групи «Molodist» можна отримати у відділі реалізації нерухомості.

«Інвестиційна група «Молодість» –  компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні рішення та унікальні технології проєктування і створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “Irpin City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також  реалізувала найкращі  інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені», – відзначається на сайті.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300