Учні Ірпінського академічного ліцею стали призерами Всеукраїнського конкурсу «Я – Людина!»

Imgonline Com Ua Bigpicture Vltl0azrwy

6 учнів Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України стали призерами ІІІ Всеукраїнського пізнавального конкурсу «Я – Людина!». Про це інформує сторінка ліцею у фейсбуці.

Перші місця в конкурсі здобули Ілля Котович і Олександра Осадча, другі – Андрій Шрейдер, Аріна Черненко, Яна Забарна й Антон Данилов.

«Метою конкурсу є популяризація знань про нашу планету, її різноманітність, знайомство молоді зі звичаями, традиціями, цінностями, досягненнями та невдачами цивілізацій та народів світу. Конкурс покликаний ознайомити учнів із цікавими фактами, явищами, подіями та місцями на планеті Земля. Щира дяка координатору конкурсу – учителю математики та інформатики Іщук Анастасії Анатоліївні, яка плекає у своїх вихованців високу пізнавальну активність та мотивацію до пізнання нашого дивовижного Всесвіту!» – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, днями команда учнів Ірпінського академічного ліцею НУБіП перемогла в чемпіонаті Київської області з кіберспорту серед учнівської молоді. Координаторкою команди теж була Анастасія Іщук.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300