Учні ірпінських шкіл взяли участь у флешмобі до Дня народження Кобзаря

Photo 2023 03 09 15 41 21

Ірпінські школярі доєднались до флешмобу читців «Лунає вічне слово Кобзаря». Всеукраїнський флешмоб приурочено 209-й річниці від Дня народження Тараса Шевченка.

Зокрема, в поетичній акції взяли участь учні Ірпінського ліцею №3, Ірпінського ліцею інноваційних технологій та Ірпінського ліцею №2.

У рамках флешмобу юні ірпінці записали відео, де декламують поезію Тараса Григоровича. Зокрема, школярі виконали вірші «Мені однаково», «Думи мої, думи мої», «Сонце гріє, вітер віє», «За сонцем хмаронька пливе» та інші.

А восьмикласники з Ірпінського ліцею інноваційних технологій не просто прочитали вірш Шевченка «Заповіт», а й поєднали його із сучасною реп-музикою.

Приєднатися до поетичного флешмобу може кожен охочий. Для цього треба викласти у соцмережі своє відео із поезією Шевченка з хештегом #лунає_вічне_слово_кобзаря.

Нагадаємо, сьогодні, 9 березня, у День народження Шевченка о 17.00 в Ірпінській міській бібліотеці ім. М. Рильського відбудеться поетично-мистецька акція «І на онвленій землі врага не буде…».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300