Учні й учителі ірпінського ліцею підготували соціальний проєкт до Всесвітнього дня здоров’я

Photoeditorsdk Export 2020 03 31t185534.994

Напередодні Всесвітнього дня здоров’я, який відзначається щороку 7 квітня, учні й викладачі Ірпінського ліцею інноваційних технологій підготували спільний соціальний проєкт під назвою «Здоров’я — вибір кожного». Це 11-хвилинне відео, зняте й змонтоване командою ІЛІТ.

«Напередодні Всесвітнього дня здоров’я — спільний проєкт. У нашому ліцеї здійснюється не лише дистанційне навчання, а повноцінний ДИСТАНЦІЙНИЙ ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС. Хочемо поділитись із вами нашим соціальним проєктом та плідною і злагодженою роботою. Щиро вдячні всім дітям та учителям, які взяли участь, низький вам уклін. А це 30 учасників нашої творчої команди))). Версія аматорська, мобільна», — зазначається в коментарі до проєкту на сторінці ліцею у фейсбуці.

«Команда ліцеїстів та вчителів Ірпінського НВО «ІЛІТ — МАН» бажає всім міцного здоров’я!» — додають автори публікації.

На відео ліцеїсти говорять про цінність здоров’я, розповідають про історію відзначення пам’ятної дати, дякують медикам за їхню благородну працю, закликають усіх суворо дотримуватися правил карантину, довіряти лише достовірним джерелам інформації та піклуватися про своїх бабусь і дідусів. Актуальні аспекти проблеми збереження здоров’я висвітлюють соціальний педагог, учителі біології та основ здоров’я, правознавства та громадянської освіти, фізичної культури.       

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300