Університет в Ірпені відвідали високопоставлені податківці й дипломати з Китаю

Photoeditorsdk Export 2019 11 22t160933.718

Університет Державної фіскальної служби України (Ірпінь) днями відвідала делегація високопосадовців Державної податкової адміністрації Китайської Народної Республіки. Про це повідомляє сайт вишу.

У складі делегації були заступник голови Державної податкової адміністрації Китаю Жен Жунва, генеральний директор Центру управління електронним оподаткуванням Ван Венцін, заступник генерального директора Департаменту обслуговування платників Чжан Вейхуа, представниця Департаменту міжнародного оподаткування Ван Літін. Також до університету приїхали аташе Посольства КНР в Україні Чжао Вей та радник Посольства із торгово-економічних питань Лю Цзюнь.

У повідомленні відзначається, що візит був «недовгим, проте дуже насиченим». Гості познайомилися з життям і діяльністю університету, завітали на заняття до студентів різних спеціальностей, урочисто відкрили аудиторію, присвячену Китаю, поспілкувалися зі студентами, які вивчають китайську мову, взяли участь у відкриття офісу Робочої групи з посилення потенціалу податкових адміністрацій (BRITACEG), яка є керівним органом міжнародної ініціативи «Один пояс, один шлях».

Під час візиту обговорювали модель подальшої співпраці. Як зазначив ректор університету Павло Пашко, виш надалі планує готувати більше фахівців із міжнародного права й міжнародної економіки, які, зокрема, опановуватимуть особливості взаємодії з Китаєм. Також учасники зустрічі обговорили організацію мовних шкіл для студентів та перспективи академічного стажування для викладачів.

Завершила візит церемонія чаювання за китайськими традиціями.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300