Уряд призначив нового голову Національної поліції

70528892 2468406723435666 4191946754444230656 N

Сьогодні Кабінет Міністрів прийняв відставку голови Національної поліції України Сергія Князєва та призначив її нового очільника. Ним став генерал поліції третього рангу Ігор Клименко, який до цього обіймав посаду заступника голови Нацполіції. Про це повідомив Департамент комунікації МВС України.

Ігор Клименко пообіцяв продовжувати реформи в поліції та звернути увагу на вирішення проблем, які найбільше турбують громадян України.

«Завдання номер один – покращення стану реагування на повідомлення про вчинення злочинів та правопорушень, – сказав він. – Наступний напрям роботи – профілактика злочинності, у першу чергу її вуличних проявів, а також покращення ефективності у забезпеченні безпеки дорожнього руху».

Також новий голова Нацполіції заявив, що активно продовжуватиме роботу у напрямку протидії насильству в сім’ї та незаконному обігу наркотичних речовин. Окремим об’єктом уваги буде налагодження співпраці поліції з територіальними громадами.

Попередній очільник Національної поліції Сергій Князєв подав у відставку 24 вересня.  

Довідка

Ігор Клименко народився 25 жовтня 1972 р. в Києві. У 1994 р. закінчив Харківський військовий університет. До 1997 р. проходив військову службу в ракетній частині. Заочно закінчив Одеський державний університет та отримав кваліфікацію «психолог». У 2014 р. закінчив магістратуру Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство». В органах внутрішніх справ – з 1998 р., пройшов шлях від психолога Центру практичної психології управління МВС у Харківській області до заступника голови Національної поліції України. Учасник миротворчої операції в Косово. У 2014 р. брав безпосередню участь в АТО на Донбасі. Координатор процесу реформування правоохоронного відомства у тісній співпраці з іноземними партнерами.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300